skip to Main Content

Skinpen behandeling Amersfoort

Skinpen behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic

Wilt u een Skinpen behandeling in Amersfoort uit laten voeren door een specialist? Kom dan langs bij Fine LaserClinic! Onze specialisten hebben ruime ervaring met het uitvoeren van Skinpen behandelingen. Die behandeling kan huidproblemen verhelpen en het vernieuwd de huid vanuit de diepte. De Skinpen behandeling, ook wel microneedling genoemd, is een veel toegepaste huidbehandeling omdat het slechts een korte herstelperiode heeft en toch voor zeer goede resultaten zorgt. Bij een Skinpen behandeling in Amersfoort wordt de huid verstevigd en geëgaliseerd, poriën worden verfijnd en fijne lijntjes en tekenen van veroudering worden tegengegaan. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Fine LaserClinic.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Hoe werkt een Skinpen behandeling?

Bij een Skinpen behandeling in Amersfoort worden met kleine steriele naaldjes microkanaaltjes in de huid gemaakt. Die kanaaltjes zijn met het blote oog niet waar te nemen. Toch stimuleren ze de huid net genoeg van binnenuit op een veilige en natuurlijke manier. Tijdens de herstelperiode komt er prikkeling op gang in het bindweefsel. Ook komen groeifactoren vrij die de aanmaak van nieuwe collageen en elastine stimuleren. Het effect hiervan kunt u nog jarenlang merken! De Skinpen behandeling in Amersfoort geeft uw huid een enorme boost waardoor hij mooi egaal en stralend wordt.

Na de behandeling

Het is mogelijk dat de huid er na de Skinpen behandeling in Amersfoort wat rood uitziet en gaat schilferen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken, dit is namelijk normaal en zal na enkele uren tot dagen afnemen. U krijgt nog enkele producten mee die u thuis een aantal dagen na de Skinpen behandeling in Amersfoort nog dient te gebruiken. Het gaat bij de Skinpen behandeling om de Skin Lift HG en Rescue Calming Complex. Deze producten stimuleren het huidherstel na de Skinpen behandeling in Amersfoort en zijn bij de prijs inbegrepen.

Fine LaserClinic team

Waarom u kiest voor Fine Laser Clinc

Waarom u juist kiest voor een Skinpen behandeling in Amersfoort bij Fine LaserClinic? U profiteert van onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Effectief persoonlijk behandelplan dat op uw situatie afgestemd wordt
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek Skinpen behandeling Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een Skinpen behandeling in Amersfoort. Hiervoor kunt u ook in het weekend of ‘s avonds bij ons terecht. Een afspraak maken doet u door te bellen naar 033-2022647. Heeft u nog vragen? Vul dan gerust het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken