skip to Main Content

Skinpen behandeling Arnhem

Skinpen behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic

Met een Skinpen behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic kunnen huidproblemen verholpen worden en wordt de huid vanuit de diepte vernieuwd. Een Skinpen behandeling, ook wel microneedling genoemd, is een van de meest populaire behandelingen van het moment. Met de Skinpen wordt de huid verstevigd en geëgaliseerd, worden poriën verfijnd en fijne lijntjes en tekenen van veroudering tegengegaan.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Zo werkt de Skinpen behandeling

Bij een Skinpen behandeling in Arnhem maken we met kleine, steriele naaldjes microkanaaltjes in de huid. Voor het oog zijn die niet waar te nemen, maar ze activeren de huid net genoeg om het op een natuurlijke en veilige manier van binnen te stimuleren. Tijdens de herstelfase komt er prikkeling op gang in het bindweefsel en komen er groeifactoren vrij die de aanmaak van nieuwe collageen en elastine stimuleren. Het effect hiervan kan nog jaren ervaren worden! Met een Skinpen behandeling in Arnhem geeft u uw huid een enorme boost; hij wordt mooi egaal en stralend.

Na de behandeling

Het kan zijn dat de huid er na de Skinpen behandeling in Arnhem rood uitziet en wat gaat schilferen. Geen zorgen, dit is normaal en neemt na enkele uren tot dagen af. Na de Skinpen behandeling in Arnhem geven wij u twee producten mee die u thuis nog enkele dagen dient te gebruiken. Dit zijn de Skin Lift HG en Rescue Calming Complex. Dit zijn producten die het huidherstel na de Skinpen behandeling in Arnhem bevorderen en die zorgen voor een aangenaam. Deze producten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Waarom u juist kiest voor de Skinpen behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Effectief persoonlijk behandelplan dat op uw situatie afgestemd wordt
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek Skinpen behandeling in Arnhem

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een Skinpen behandeling in Arnhem bij Fine LaserClinic. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. Een afspraak maken kan via 026-2062147. Heeft u nog vragen over de behandeling? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken