skip to Main Content

Tattoo laseren in Amersfoort

Tattoo laseren in Amersfoort

Wilt u uw tattoo verwijderen in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij Fine LaserClinic om de tattoo te laseren! Wij hanteren een veilige werkwijze, geschikt voor elk huidtype, met direct resultaat. We garanderen dat er geen littekens of kleurresten overblijven. Wilt u uw tattoo laten verwijderen in Amersfoort? Kies dan voor de veilige methode van Fine LaserClinic en laat door onze specialisten uw tattoo laseren. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Zo werkt de behandeling tattoo verwijderen

U wilt uw tattoo verwijderen in Amersfoort en bent hiervoor terecht gekomen bij Fine LaserClinic. Dan wilt u natuurlijk wel weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Daarom bent u altijd welkom voor een gratis intakegesprek, waarbij we het proces van een tattoo laseren in Amersfoort rustig met u bespreken. U komt nooit voor verrassingen te staan! Een behandeling gaat over het algemeen als volgt in zijn werk:

  • We gebruiken de Fotona Starwalker laser voor de behandeling. We zetten hem op de juiste stand voor uw huidtype en de tattoo die u wilt laten verwijderen. Door middel van laserpulsen wordt er energie afgegeven op het pigment van uw tattoo.
  • Tijdens en na de behandeling wordt het behandelde gebied gekoeld met koude lucht. Hierdoor is de behandeling aangenamer en zal uw huid niet opzetten.
  • Als uw huid een beetje afgekoeld is, brengen we de beschermende zalf aan. Om het behandelde gebied te beschermen brengen we er ook nog een gaasje over aan. De behandeling is nu klaar.

Kies voor de service van Fine LaserClinic

Wanneer u uw tattoo laat verwijderen in Amersfoort bij Fine LaserClinic, profiteert u altijd van een aantal voordelen van onze werkwijze. Zo hanteren we een veilige en snelle methode om de tattoo te laseren. We maken altijd gebruik van de nieuwste technieken om veilig en snel de tattoo te verwijderen. Dit kunt u herkennen aan het feit dat we NHV gecertificeerd zijn. We zullen de tattoo laseren in Amersfoort met de Fontana Starwalker. Hiermee kunnen we garanderen dat er geen kleurresten en littekens op uw lichaam achterblijven. Bij Fine LaserClinic kunnen we elk huidtype behandelen en elke tattoo verwijderen.

TattooLaser
Fine LaserClinic team

Gratis intakegesprek tattoo verwijderen in Amersfoort

Maak ook direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek tattoo verwijderen in Amersfoort met de specialist van Fine LaserClinic. Dat doet u via 033-2022647. Wij vertellen u graag meer over de behandeling, bespreken uw specifieke situatie en beantwoorden al uw vragen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bereiken via het contactformulier hier op de site of door een mail te sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken