skip to Main Content

TCA peeling Amersfoort

TCA peeling in Amersfoort door Fine LaserClinic

Bij Fine LaserClinic bent u aan het juiste adres voor een effectieve, doelgerichte TCA peeling in Amersfoort. Wij voeren de huidbehandeling onder andere uit voor het tegengaan van huidveroudering, het verminderen van (acne) littekens en voor algehele huidverbetering. Bent u benieuwd wat onze huidspecialist voor u kan doen met een TCA peeling in Amersfoort? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 • Permanente ontharing
 • Pijnloze behandeling
 • Combi pakketten
 • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Wat is een TCA peeling?

Bij Fine LaserClinic voeren onze huidspecialisten regelmatig een TCA peeling in Amersfoort uit. De afkorting TCA staat voor Tricoloorazijnzuur. Dit is een vloeistof die we aanbrengen op de huid. Met een TCA peeling in Amersfoort wordt het huidvernieuwingsproces gestimuleerd. Er worden onder andere nieuwe collageen en elastine aangemaakt. De behandeling heeft verschillende effecten op de huid, en kan dus ook voor verschillende doelen ingezet worden, zoals:

 • Het behandelen van oppervlakkige (acne) littekens
 • Tekenen van huidveroudering tegengaan
 • Pigmentvlekken behandelen
 • Behandelen van de huid met een vermoeide, doffe uitstraling
 • Algemene huidbehandeling

Ervaren huidtherapeut stelt persoonlijk behandelplan op

Wanneer u contact opneemt met Fine LaserClinic voor een TCA peeling in Amersfoort, bespreken we alles eerst tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo hebben we het over uw situatie en wat u met de behandeling wilt bereiken. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op. Verschillende doelen vragen namelijk een TCA peeling in Amersfoort op verschillende dieptes. Ook kijken we of een behandeling genoeg is, of dat we het beste een behandelkuur uit kunnen voeren. Vervolgens voert de huidtherapeut de behandeling uit.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Uitstekende service van Fine LaserClinic

Een TCA peeling in Amersfoort kan voor indrukwekkende resultaten zorgen. U profiteert daarbij bovendien van de uitstekende service van Fine LaserClinic:

 • Persoonlijk behandelplan opgesteld met onze huidtherapeut
 • Behandeling door ervaren, gecertificeerde huidspecialisten
 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • Afspraak maken kan ook ‘s avonds en in het weekend
 • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, waardoor behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek TCA peeling Amersfoort

Neem contact op en maak direct een afspraak bij Fine LaserClinic voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor TCA peeling in Amersfoort! Een afspraak maakt u door te bellen naar 033-2022647. Heeft u nu al vragen voor ons? Twijfel niet om het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken