skip to Main Content

TCA peeling Arnhem

TCA peeling in Arnhem door Fine LaserClinic

Voor een effectieve, doelgerichte TCA peeling in Arnhem, bent u bij Fine LaserClinic aan het juiste adres. De TCA peeling is een huidbehandeling die ingezet wordt voor onder andere het behandelen van (acne) littekens, het tegengaan van huidveroudering en algehele huidverbetering. Wilt u weten wat onze huidspecialist voor u kan betekenen op het gebied van TCA peeling in Arnhem? Lees verder of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 • Permanente ontharing
 • Pijnloze behandeling
 • Combi pakketten
 • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Wat is een TCA peeling?

Voor het behandelen van de huid in het gezicht, voeren we bij Fine LaserClinic regelmatig een TCA peeling in Arnhem uit. TCA is de afkorting die staat voor Tricoloorazijnzuur. Deze vloeistof wordt op de huid aangebracht. Een TCA peeling in Arnhem zorgt ervoor dat het huidvernieuwingsproces gestimuleerd wordt. Daardoor worden er nieuwe collageen en elastine aangemaakt. Deze behandeling heeft verschillende effecten op de huid. Zo kan het ingezet worden voor onder andere:

 • Het behandelen van oppervlakkige (acne) littekens
 • Tekenen van huidveroudering tegengaan
 • Pigmentvlekken behandelen
 • Behandelen van de huid met een vermoeide, doffe uitstraling
 • Algemene huidbehandeling

Persoonlijk behandelplan door onze huidtherapeut

Wanneer u bij Fine LaserClinic terecht komt voor een TCA peeling in Arnhem, maken we eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw situatie besproken, en stellen we vast wat het gewenste resultaat van de behandeling is. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op. Verschillende doelen vragen namelijk ook een TCA peeling in Arnhem op verschillende dieptes. Onze huidspecialist voert vervolgens de behandeling voor u uit. U heeft de mogelijkheid om een losse behandeling door de specialist uit te laten voeren, maar een behandelkuur is ook mogelijk. Dit bespreken we allemaal met u tijdens de eerste afspraak.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Met een TCA peeling in Arnhem van Fine LaserClinic kan een indrukwekkend resultaat behaald worden. U profiteert bovendien van onze uitstekende service.

 • Persoonlijk behandelplan opgesteld met onze huidtherapeut
 • Behandeling door ervaren, gecertificeerde huidspecialisten
 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
 • Afspraak maken kan ook ‘s avonds en in het weekend
 • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, waardoor behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek TCA peeling in Arnhem

Maak dus een afspraak voor een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een TCA peeling in Arnhem. Bel 026-2062147 voor een afspraak. Heeft u vragen over de behandeling? Stel ze via het contactformulier hier op de site of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken